AANBOD

PERSONAL TRAINING PRO

Zowel zakelijk als privé het beste uit jezelf halen? Dat kan! Met Personal Training Pro krijg je effectieve één op één trainingen die compleet zijn aangepast aan jouw doel en situatie. Iedere training wordt volledig afgestemd op jouw behoeften en tussentijdse resultaten.

Opbouw bepaal je zelf
Wil je eerst fysiek aan de slag en kun je het nog niet opbrengen om ook je voeding direct aan te pakken? Dat kan! Heb je eerst behoefte aan advies en coaching en dan klaar om er echt voor te gaan? Ook dat kan. Door een blessure (tijdelijk) minder in vorm? Door mijn ruime ervaring als medisch trainer weet ik exact hoe ik het trainingsprogramma hier op af kan stemmen Alle combinaties zijn mogelijk!

Hoewel ervaring en onderzoek hebben uitgewezen dat een combinatie van fysieke training, mentale coaching en voedingsbegeleiding leiden tot het behalen van de meest optimale resultaten, bepaal je zelf wat bij je past en in welke combinatie jij aan de slag gaat. Uiteraard coach ik je om het beste uit je zelf te halen, maar alleen wanneer je zelf optimaal gemotiveerd bent, leidt je inspanning tot resultaten die ook echt blijvend zijn.

Personal Training

Zet uitdagingen om in kansen!

Wat kun je verwachten?

Meer weten?

Heb je behoefte aan advies? Ik help je graag. Neem dan contact met mij op. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 op telefoonnummer 06 457 534 86 Mailen kan ook. Stuur een berichtje naar rob@fullpotentialpt.nl.

Wil je weten hoe de programma’s door Full Potential Personal Training & Coaching er uit zien? Bekijk dan de video’s of lees de ervaringen van sporters die je zijn voor gegaan. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media: Facebook en Instagram

Kosten
De kosten van een Personal Training Pro zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Je kunt een Personal Training Pro volgen vanaf € 69,50 per training.

CONTACT MIJ
Geïnteresseerd in *
* Verplichte velden

× WhatsApp