OVER ONS

MAAK KENNIS MET

FULL POTENTIAL

Full Potential Personal Training & Coaching is opgericht door Rob de Haan. Het begon voor hem allemaal in 2012 met B-outdoor Sports. Deze organisatie biedt kwalitatief hoogstaande groepstrainingen zoals bootcamp, medische fitness en personal training. Ondanks de mooie resultaten die zijn sporters behaalde, merkte Rob dat zij naast fysieke training en voedingsbegeleiding ook behoefte hebben aan mentale coaching. Hoe word je nou een betere versie van jezelf? Wat is ervoor nodig om blijvende verandering te realiseren? Naar aanleiding van deze vraagstukken kwam het concept voor Full Potential Personal Training & Coaching tot stand. Van onze high-end programma’s mag je training en coaching van het hoogste niveau verwachten. Met een optimale inzet en een hoge mate van flexibiliteit zijn resultaten gegarandeerd!

Het team van Full Potential Personal Training & Coaching bestaat uit vijf professionals met ieder zijn eigen expertise. Tevens werken wij samen met ervaringsdeskundigen. We willen constant in ontwikkeling blijven. Onze professionals weten hoe ze jou kunnen motiveren om zo weer alles uit iedere training te halen.

Wij, Full Potential Personal Training & Coaching, zetten effectieve trainingen, slimme voeding en praktisch coaching in om jou te helpen de regie weer in eigen hand te nemen. Door de verschillende specialismen is er altijd een training die past bij jouw doel.

Ons leren kennen?
Neem vrijblijvend contact op.
× WhatsApp