ONLINE AANBOD

ONLINE GROUP TRAINING

Een combinatie van krachttraining en conditionele training. De Online Group Trainingen zijn zeer gevarieerd wat de training leuk en uitdagend maakt. Daarnaast zorgt de ruime ervaring en kennis van de trainers ervoor dat deze training toegankelijk is voor beginners en gevorderden . Bij deze training komen er geen fitnessapparaten aan te pas. Je maakt gebruik van je eigen lichaamsgewicht en eventueel een bankje of stoel; je bent in feite je eigen fitnessapparaat.
Resultaten die je mag verwachten van de Online Group Training zijn: spieropbouw, vetverbranding en een beter uithoudingsvermogen.


Twijfel je nog of dit bij je past?

Meld je dan eerst aan voor een gratis online proeftraining.

AAN DE SLAG

Training
Dinsdag 19:30u
Donderdag 19:30u
Zaterdag 09:00u

Kosten
€23,50 (1 keer per week)
€33,50 (2 á 3 keer per week)
Per persoon per 4 weken.

Opzegging
Wij werken uitsluitend met flexibele abonnementen.
Dat wil zeggen dat het abonnement ten alle tijden kan worden opgezegd met inachtneming van 1 maand opzegtermijn

Zet uitdagingen om in kansen!

AANMELDEN
Geïnteresseerd in *
* Verplichte velden

Meer weten?

De live video trainingen worden uitgevoerd via Zoom Video Communications.

Heb je behoefte aan advies? Ik help je graag. Neem dan contact met mij op. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 op telefoonnummer 06 457 534 86 Mailen kan ook. Stuur een berichtje naar rob@fullpotentialpt.nl.

Wil je weten hoe de programma’s door Full Potential Personal Training & Coaching er uit zien? Bekijk dan de video’s of lees de ervaringen van sporters die je zijn voor gegaan. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media: Facebook en Instagram.

×