AANBOD

ONLINE BEGELEIDING

Naast fysieke trainingen, bied ik ook online begeleidingsprogramma’s. Zo kun je begeleid aan de slag met voeding of thuistraining. De programma’s zijn af te nemen als aanvullende optie bij personal training pro of de small group training, maar je kunt de online programma’s ook zonder fysieke training afnemen. De online programma’s worden op maat voor je samengesteld.

Voor de voedingsbegeleiding kijken we samen naar slimme en praktische voeding die past bij jouw energiebehoeften. De resultaten van het aangepaste voedingsschema heb je altijd bij de hand in je online voedingsdagboek.

Voor online trainingsbegeleiding geldt dat ik tijdens een intake test wat je mogelijkheden zijn en welke mogelijke bewegingsbeperkingen we rekening mee moeten houden. Op basis van de resultaten stel ik een online trainingsschema samen dat je zelf kunt volgen. Dit schema wordt iedere 4-6 weken aangepast, zodat je een beter resultaat mag verwachten.

Online begeleiding

Geheel op maat samengesteld!

Meer weten?

Heb je behoefte aan advies? Ik help je graag. Neem dan contact met mij op. Dit kan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 op telefoonnummer 06 457 534 86 Mailen kan ook. Stuur een berichtje naar rob@fullpotentialpt.nl.

Wil je weten hoe de programma’s door Full Potential Personal Training & Coaching er uit zien? Bekijk dan de video’s of lees de ervaringen van sporters die je zijn voor gegaan. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media: Facebook en Instagram.

Kosten
De online begeleidingsprogramma’s kun je los van elkaar volgen voor € 29,95 per maand. Je kunt er ook voor kiezen om zowel online voedingsbegeleiding als online trainingsbegeleiding te volgen voor € 49,95 euro per maand.

CONTACT MIJ
Geïnteresseerd in *
* Verplichte velden

×