ONLINE AANBOD

FIT AT

HOME

online-aanbod

Het coronavirus treft ons hard. Door de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd is het een extra uitdaging om fit te blijven, juist nu dit enorm belangrijk is! Jullie gezondheid blijft mijn prioriteit en daarom blijf ik je helpen. We gaan er samen voor zorgen dat jij thuis fit blijft!

Door gebruik van je woon-/tuininrichting, je eigen lichaamsgewicht en eventueel een starterskit*, kun jij een vliegende start maken en is het thuis-train-programma voor iedereen toegankelijk.

* Een starterskit is los bij te bestellen. Zie programma’s.

GRATIS

PROEFTRAININGGeïnteresseerd in: *
* Verplichte velden

Hoe ga ik

jou helpen?

Mijn missie is ervoor zorgen dat jij alles uit je leven kan halen doordat jij je fysiek en mentaal fit voelt. Met dezelfde kennis en passie als in normale omstandigheden, blijf ik je begeleiden alleen dan niet face-to-face maar online! Ik ga jou helpen door middel van  live online training en online training- en voedingsprogramma’s voor thuis. Je hebt ook de mogelijkheid om je aan te melden bij de gesloten facebook groep waar je waardevolle informatie, live sessies Q&A, live sessies coaching en trainingsvideos kunt verwachten.

Zo werkt het
Om het programma zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen en beginsituatie is het belangrijk dat er een online persoonlijke intake (Bij Group training ontvangt je een intake formulier)  plaatsvindt.
In de intake (60 min) gaan we in op je algehele gezondheid en maken we een nulmeting. In deze nulmeting komen onder andere je medische geschiedenis, je wensen en doelstelling en een fysieke test aan de orde. Vervolgens ga ik het trainingsprogramma afstemmen op jouw niveau en doelen.

ONLINE PERSONAL TRAINING

Ervaring en onderzoek hebben uitgewezen dat een combinatie van fysieke training, mentale coaching en voedingsbegeleiding leiden tot het behalen van de meest optimale resultaten. We weten ook dat verandering komt in fases en dat dit rustig moet worden opgebouwd. In het intakegesprek bepaal je zelf wat bij je past en in welke combinatie jij aan de slag gaat. Uiteraard coach ik je om het beste uit je zelf te halen, maar alleen wanneer je zelf optimaal gemotiveerd bent, leidt je inspanning tot resultaten die ook echt blijvend zijn. Met behulp van live online training gaan wij er samen voor zorgen dat jouw doelen worden behaald. Samen plannen we jouw trainings- en/of coachingssessies in waarna we aan de slag gaan. Geef jij 100% commitment? Dan beloof ik keiharde resultaten!

ONLINE SMALL GROUP TRAINING

Met het online Small group-programma ervaar je de voordelen van sporten in een kleine groep. De energieke en persoonlijke sfeer en de juiste motivatie om alles uit de training te halen, zijn hier voorbeelden van.
In een groep van minimaal 2 en maximaal 5 personen, gaan jullie samen aan de slag aan jullie persoonlijke doelstellingen.

ONLINE GROUP TRAINING

Online Group Training is een combinatie van krachttraining en conditionele training. De online group trainingen zijn zeer gevarieerd wat de training leuk en uitdagend maakt. Daarnaast zorgt de ruime ervaring en kennis van de trainers ervoor dat deze training toegankelijk is voor beginners en gevorderden. Bij deze training komen er geen fitnessapparaten aan te pas. Je maakt gebruik van je eigen lichaamsgewicht en eventueel een bank of stoel; je bent in feite je eigen fitnessapparaat.
Resultaten van de group training zijn spieropbouw, vetverbranding en een beter uithoudingsvermogen.

ONLINE TRAINING- EN VOEDINGSSCHEMA'S

Gaat het thuis sporten je goed af maar wil je groeien op basis van een persoonlijk plan? Meld je dan aan voor de online trainings- en voedingsschema’s op maat. Voeding is key om te groeien in je sportprestaties. Om de juiste schema’s te kunnen maken, vindt er een online intake plaats. Deze intake duurt ongeveer 60 minuten waarin we ingaan op je algehele gezondheid. Hierin komt onder andere je medische geschiedenis, je wensen en doelstelling en een fysieke test aan de orde. Op basis van deze gegevens ontvang je een persoonlijk trainings- en voedingsschema waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

Waarom genoegen nemen met minder, wanneer het maximale binnen handbereik ligt.

×